VOT ELECTRONIC.cat

Web informatiu NO OFICIAL sobre el vot electrònic per als catalans residents a l'exterior

Condicions i drets


VOT ELECTRONIC.cat forma part del projecte CATALANSALMON.com.

De conformitat amb el que disposa la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades s'inclouran en un fitxer sota la responsabilitat de CATALANS AL MÓN i que seran tractades per tal de gestionar l'enviament d'informació sobre la campanya VOT ELECTRONIC.cat i/o d'altres campanyes organitzades per CATALANSALMON. En qualsevol moment podeu exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició de les vostres dades, mitjançant el correu electrónic [email protected].

El vostre correu electrónic el conservem per evitar subscripcions múltiples i per poder-vos contactar de nou amb el seguiment de la campanya i/o Catalansalmon.

Les dades personals que introduïu (nom, adreça electrónica) no seran publicades en cap cas ni cedides a terceres persones sense el vostre consentiment. Tan sols es podrien donar a conèixer la relació de les ciutats on hi ha signataris de la petició en un mapa amb finalitats exclusivament estadístiques i desvinculades de la persona que declara residir-hi.

Si no voleu rebre més informació podeu donar-vos de baixa, o eliminar qualsevol informació en qualsevol moment enviant un correu electrónic amb l'assumpte "baixa" a l'adreça [email protected].

Ens reservem el dret d'eliminar sense avís qualsevol registre que considerem fals, malintencionat o ofensiu, i ens reservem el dret a bloquejar l'accés als qui ho facin.

Els fitxers de CATALANSALMON estan registrats a l'Agència Espanyola de Protecció de Dades. D'acord amb la llei orgànica 15/1999, 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades personals seran recollides, incorporades i tractades als fitxers de CATALANSALMON. Podreu exercir els drets d'accés, rectificació, cancel.lació i oposició mitjançant escrit a: CATALANSALMON, c/Valencia 629, 2on 2a. 08026 Barcelona, o be adreçant un mail a [email protected].SUBSCRIU-TE!CONDICIONSBAIXA

VOT ELECTRONIC.cat no pertany al govern català ni a cap partit polític.  Aquesta és una iniciativa de CATALANSALMON.com

CATALANSALMON.com  
VULLVOTAR.com  

Vius a l'estranger i vols contactar amb altres catalans?
CATALANSALMON.COM et muntem una web latevaciutat.catalansalmon.com, de franc només has de demanar-la.

44.222.64.76
[email protected]